Μονοθεματικά Διαδικτυακά Σεμινάρια

Χαιρετισμός Προέδρου

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση Εκπαιδευτικού Κύκλου Μονοθεματικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων για το 2021.

Με γνώμονα πως η πανδημία του Κορωνοϊού δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση σε θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο στην καθημερινή του πράξη, η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία αποφάσισε να υλοποιήσει σειρά Μονοθεματικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων (Meet the Expert), στις θεματικές ενότητες της Διατροφής, του Δέρματος και Ρινίτιδας & Άσθματος.

Με στόχο και  πρόθεση την μαζικότερη συμμετοχή στα εν λόγω διαδικτυακά σεμινάρια αποφασίσαμε η εγγραφή να είναι δωρεάν.

Κάθε μονοθεματικό διαδικτυακό σεμινάριο πραγματεύεται ειδικά θέματα που αφορούν την Παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική πράξη τον Παιδίατρο. Όπως κάθε φορά, προσκεκλημένοι θα είναι υψηλού επιπέδου ομιλητές, που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Με τη βεβαιότητα ότι η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει ενεργά στην επιτυχία του Εκπαιδευτικού Κύκλου Μονοθεματικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων μας!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σοφία Τσαμπούρη

Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδοαλλεργιολογίας

Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας

Κύκλος 2021 – Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Τα Μονοθεματικά Διαδικτυακά Σεμινάρια της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Μονοθεματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Διατροφής: 30 Ιανουαρίου 2021
  • Μονοθεματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Δέρματος:  27 Μαρτίου 2021
  • Μονοθεματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Ρινίτιδας & Άσθματος: 16 Μαΐου 2021

 

Φορέας Διοργάνωσης

Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία

Μαιάνδρου 23, 11528 Αθήνα

τηλ. 210 7211845, 210 7215082

Email: info@pedallso.gr

Website: www.pedallso.gr

 

Γραμματεία Σεμιναρίων – Πληροφορίες

Everest Travel & Congresses

Λυκούργου 14-16 , 10552 , Αθήνα

Τηλ: 210 3249242

Email: conference@everesttravel.gr

Website: www.everesttravel.gr

 

Εγγραφή

Η εγγραφή στον κύκλο Μονοθεματικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Το τελικό επιστημονικό πρόγραμμα για το τρίτο Μονοθεματικό Σεμινάριο για τη Ρινίτιδα & το Άσθμα (Meet the Expert) είναι διαθέσιμο εδώ.

 

Μοριοδότηση

Όλα τα Μονοθεματικά Σεμινάρια (για τη Διατροφή, το Δέρμα και τη Ρινίτιδα & το Άσθμα) αξιολογήθηκαν από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 6 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits) ανά Σεμινάριο.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία του Συνεδρίου εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη λήξη του σε όλους τους συνέδρους που πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση.