9ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

με ιδιαίτερη χαρά σάς προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 9ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο που οργανώνει η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία. Η επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων μάς ωθεί στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος, στοχεύοντας πάντα στην προβολή της νέας τεκμηριωμένης γνώσης.

Με αυτό τον στόχο και με τη φιλοδοξία να πετύχουμε την αμεσότητα στην επικοινωνία και την ανταλλαγή των απόψεων, το συνέδριο μας εφέτος καινοτομεί μέσω ενός διαδραστικού συστήματος ψηφοφορίας, ζητώντας από όλους εσάς τους συμμετέχοντες να τοποθετηθείτε ενεργά για διάφορα θέματα που αφορούν την παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική σας πράξη. Το σύστημα ψηφοφορίας που πρώτη φορά θα εισάγουμε θα δώσει την ευκαιρία σε εσάς να αξιολογήσετε το επίπεδο της γνώσης σας, ενώ για τους συντελεστές του συνεδρίου θα αποτελέσει πρόκληση ως προς τον ορθότερο τρόπο μετάδοσης της επιστημονικής γνώσης. Επιπλέον, με τα κλινικά φρο-ντιστήρια θα δοθεί η ευκαιρία για εξάσκηση σε πρακτικά θέματα παιδoαλλεργιολογικού ενδιαφέροντος.

Και φέτος προσκεκλημένοι πολύ υψηλού επιπέδου ομιλητές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, μας τιμούν με την παρουσία τους.

Ως οργανωτές ενθαρρύνουμε και παροτρύνουμε κυρίως τους νέους συναδέλφους να υποβάλουν περιλήψεις εργασιών τους, ώστε να παρουσιάσουν την επιστημονική τους έρευνα αλλά και την κλινική τους εμπειρία.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι και αυτήν τη φορά το Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο θα προσφέρει τη χαρά της νέας γνώσης αλλά και την απόλαυση της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Προσβλέπουμε στην ενεργή και παραγωγική συμμετοχή σας. Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση του συνεδρίου και τη φιλοξενία σας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Σοφία Τσαμπούρη
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας

ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία
ΤΟΠΟΣ:  Αθήνα, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
ΕΝΑΡΞΗ: Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018
ΛΗΞΗ: Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Κατεβάστε το σε μορφή PDF