5ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο & 5ο Πανελλήνιο Παιδοπνευμονολογικό Συνέδριο

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του 5ου Πανελληνίου Παιδοαλλεργιολογικού και Παιδοπνευμονολογικού Συνεδρίου. Βρίσκεται επίσης αναρτημένο στο www.synedra.gr

Αδιαμφισβήτητα η απόφαση που έλαβαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής και της Ελληνικής Παιδο-πνευμονολογικής Εταιρείας για συνδιοργάνωση των δύο ετήσιων Συνεδρίων που μέχρι τώρα οργανώνονταν ανεξάρτητα και αυτόνομα ήταν τολμηρή. Ίσως οδηγηθήκαμε σε αυτήν με φυσικό τρόπο. Το επέβαλαν λόγοι οικονομίας χρημάτων και δυνάμεων. Στην ουσία, όμως, εξακολουθούν να διεξάγονται δύο παράλληλα Συνέδρια που γίνονται στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημέρες, προσφέροντας στους συνέδρους περισσότερες επιλογές.

Φιλοδοξούμε να συμμετάσχουμε όλοι μας σε ένα μεγάλο Συνέδριο. Μεγάλο, όπως το εννοεί ο καθένας: υψηλού επιπέδου, αιχμής, πολυ-θεματικό, πολυσυλλεκτικό, ενωτικό, με συνέδρους που εγγράφονται μόνο από ενδιαφέρον. Διαβάζοντας το πρόγραμμα θα διαπιστώσετε ότι δεν απευθύνεται μόνο στον παιδίατρο, αλλά και σε όποιον άλλονεμπλέκεται στη φροντίδα του παιδιού με αλλεργικό ή αναπνευστικό νόσημα. Αν και επικεντρωμένο, είναι διεπιστημονικό.

Ο τόπος του Συνεδρίου αποφασίστηκε να είναι η Αθήνα γιατί προσφέρει καλύτερη προσβασιμότητα.

Ως οργανωτές ενθαρρύνουμε και παροτρύνουμε, κυρίως τους νέους συναδέλφους να υποβάλουν περιλήψεις ώστε να παρουσιάσουν την επιστημονική τους έρευνα αλλά και την κλινική εμπειρία.

Προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας που θα συμβάλει στην επιτυχία του Συνεδρίου. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι προσδοκίες σας δεν θα διαψευστούν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής
Μιχάλης Ανθρακόπουλος
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοπνευμονολογικής Εταιρείας
Κώστας Πρίφτης
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας
ΦΟΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία
Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρεία
ΤΟΠΟΣ:  Αθήνα, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
ΕΝΑΡΞΗ: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014
ΛΗΞΗ: Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Κατεβάστε το σε μορφή PDF